Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // La Lopez   

La LopezDeisy Lopez heeft zich sinds 1995 gespecialiseerd in het tekenen en maken van lingerie en badmode op maat, voor vrouwen die in de reguliere zaken niet kunnen slagen.

Zij gebruikt op verzoek plastic beugels, sluitingen die zacht zijn en niet prikken en katoenen lycra’s. Er wordt gestikt met een organisch katoenen garen.

U kunt bij La Lopez terecht voor al uw lingerie wensen, maar ook voor:

Protheselingerie: door de toenemende vraag naar mooie, goed zittende lingerie bij vrouwen met een prothese is La Lopez ook voor deze speciale doelgroep gaan ontwerpen. Het ontwerp en het model worden volledig afgestemd op uw prothese. Ook na borstbesparende operaties zijn aanpassingen van de lingerie nodig.  

Bij La Lopez wordt u zorgvuldig opgemeten, waarna er een op uw lichaam afgestemd patroon wordt gemaakt.

Zie voor meer informatie: www.lalopez.nl

Innovast Vitaal Gebouw

Met groot plezier en respect werken wij samen met de heer Michael Smit, Innovast B.V. te Baarn. Dhr. Smit wil graag als onroerendgoed belegger meer bewustzijn en harmonie creëren in zijn panden zodat de huurders er vitaal en gezond blijven. Dit verhoogt het werkplezier en de werkprestaties want er is minder ziekte verzuim en meer vitaliteit.
Dit is een nieuwe – en zeer welkome! – trend.

Door middel van diverse apparatuur, energetische werkmethodes en stralingswerende materialen worden panden die eerst ‘grijs’ waren weer tot leven gewekt en straalt het pand weer een welkome, kleurrijke atmosfeer uit.

Group4Wellness

Deze interessante groep van gespecialiseerde vakmensen is echt een unicum in Nede rland. Door uiteenlopende apparatuur, werkwijzen, specialisaties en knowhow zijn onze relaties altijd aan het goede adres voor gedegen advies over gezond wonen en werken. Zo kan men in dez e tijd van onontkoombare straling en binnenluchtvervuiling toch heel prettig blijven wonen, werken en goed presteren in het pand waar u bent. Wij werken nauw met hen samen en kunnen daardoor het juiste advies geven en u ondersteunen daar waar zakelijk en privé nodig.

 

group4wellness

Triodos Bank

Met trots kunnen wij melden dat wij bankieren bij de Triodos Bank -
daar kom je als bedrijf niet zo maar bij!

Triodos Bank staat voor vernieuwend bankieren. Dat wordt zichtbaar in een actief beleid van de ontwikkeling van duurzame energiebronnen, biologische landbouw, kunst en cultuur, natuur- en milieubescherming.

triodos

DeBetereWereld

De Betere Wereld laat consumenten zien dat genieten en het maken van bewuste keuzes prima samengaan. Zij laten zien dat er al veel goede initiatieven zijn om meer draagvlak te creëren voor een betere wereld. Met een internet site, een nieuwsbrief en een magazine (de Betere Wereld) willen zij zoveel mogelijk mensen bereiken met hun ideeën. Dit doen ze op een positieve manier, onder andere door samen te werken met partners die hetzelfde doel nastreven. Wij distribueren daarom graag hun gratis krant in al onze Nederlandse vestigingen!

debeterewereld_logo_250

Fair Bags

Onze papieren draagtasjes hebben wij door Fair Bags laten regelen; een jong bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit doen zij o.a.

Door het compenseren van alle co2 uitstoot die gepaard gaat met de produktie van hun draagtassen en bedrijfsactiviteiten; dit gebeurt door het financieel ondersteunen van herbebossingsprojecten.

Dit doen zij ook door de garantie te geven dat er op het gebied van mensenrechten zuiver gewerkt wordt.

En het papier wat zij gebruiken voor de tassen is Europees papier, wat afkomstig is uit beheerde bossen (geen illegale houtkap) en er wordt gewerkt met inkten op waterbasis. Onze tassen zijn daarbij ook nog FSC-gecertificeerd.

De uit de winst van Fair Bags BV verkregen middelen worden volledig gebruikt om een financiele bijdrage te leveren aan diverse kleinschalige projecten welke de leef-, woon- en onderwijssituatie verbeteren van mensen in ontwikkelingslanden.

Dus dat is een prettige samenwerking van alle kanten!

fairbags_250

http://www.fairbags.nl/


© 2024 Het Verzamelpunt | Disclaimer | Powered by Streamless 8.0.0